Topp 10 bästa affiliate program

Idag har det nåtts en punkt då du som vill tjäna pengar på Internet har många möjligheter. En av dessa är att bli en affilite, och erbjuda produkter och tjänster från andra företag på din hemsida eller via e-postmarknadsföring. Det är dock många som redan sysslar med denna verksamhet och i stort sett är det ett krig där det gäller att välja de bästa strategierna och programmen för affiliate verksamhet. I mångt och mycket handlar det om det affiliate program som du väljer. Här är valmöjligheterna oändliga, men det finns några som är bättre än andra.

bästa affiliate program

Ett av valen som du har är att satsa på de största. Kanske är det inte de som ger mest per konvertering, click eller lead, men med antalet intressenter kommer du ändå att få chansen att med rätt marknadsföring lyckas tjäna bra med pengar. Här finns det några bra möjligheter med de tre nedan:

  • Amazon: Program med betalning per lead
  • Sharesale: Program med betalning per försäljning
  • Clickbank: Program med betalning per försäljning

Det finns även de som ger betalt per klick eller per besök på en annons, vilket egentligen är precis samma sak. En av de största internationella affiliate programmen inom detta område är shineads.net.

När det kommer till andra stora affiliate nätverk handlar det mycket om E-bay partner network och Comission Juction, som är mycket stora och seriösa affiliate nätverk.

Förutom detta finns det även några bra svenska nätverk att välja på för dig som vill ha den svenska marknaden som annonsörer på din hemsida. Här finner du de fyra största och kanske bästa:

  • Adrecord: En klar favorit bland svenska affiliate nätverk med många olika val.
  • Affiliator: Ett svenskt affiliate nätverk med fokus på användarvänlighet och support.
  • Scandic Partners: Ett helsvenskt affiliate nätverk med provisioner på mellan 20-30 procent.
  • Zanox: Den verkliga jätten inom affiliate verksamhet.

Nu har du 10 st olika nätverk att välja mellan, och det är bara att hoppa på tåget. Nu har du bara din marknadsföring att optimera för att lyckas med affiliate verksamheten.

 
 
 

About the author

More posts by