Olika typer av kreditkort

Funderar du på att skaffa ett kreditkort? Då är det viktigt att du väljer det bästa kreditkortet. Om du tar det beslutet har du gjort ett bra val. Du får nämligen många fördelar genom att handla på kredit, samtidigt som du kan spara väldigt mycket pengar genom att göra det. Oftast när du handlar på kreditkort är det räntefritt den första tiden, vilket brukar handla om två månader efter köpet och så länge som du betalar tillbaka pengarna inom den tiden blir det billigare för dig att handla på kredit. Du får nämligen oftast en payback på en viss procent även när du handlar på kredit.

kreditkort2

Det är viktigt att du jämför mellan olika kreditkort för att du ska få ett kreditkort som passar just dig. Olika banker har olika typer av villkor och en del förser dig med helt fantastiska erbjudanden som du helt enkelt inte kan tacka nej till. Bank Norwegians kreditkort förser dig som exempel med en resa när du väljer deras kreditkort. Det är trots det inte för bra för att vara sant. Du kan även få upp till 20 procent i bonus när du väljer deras kort och gratis reseförsäkring. Dessutom har Norwegians kreditkort ingen årsavgift. Detta betyder att så länge som du sköter avbetalningarna kommer det inte att kosta dig någonting extra att använda detta kort. Tvärtemot kan du få väldigt mycket pengar tillbaka varje månad som du istället kan lägga på till exempel semesterresan.

Ett kreditkort är ett avtal liksom många andra avtal och därför är det alltid klokast att läsa reglerna för dina kreditkort innan dess att du tecknar dem. Vissa kostar ingenting om du inte använder dem, medan andra kostar enbart att inneha. Oavsett vad som är rätt för dig är det viktigt att du väljer att använda dig av rätt typ av kort. Ta därför god tid på dig att jämföra.

 

Tags:

 
 

About the author

More posts by