Kredit är att låna av sig själv

När det kommer till lån är det mycket som man behöver ta in innan dess att man tecknar ett lån. Det handlar nämligen om ett avtal och därför är det bra att lusläsa kontraktet i den mån det är möjligt. Det många inte tänker på är att de kan låna av sig själva.

kreditkort1

Detta gör du genom att du skaffar ett kreditkort. Med hjälp av ett kreditkort kan du inte bara spara pengar, utan du kan även låna av dig själv när du behöver med den ränta som kreditkortet har. Dessutom finns det många kreditkort som erbjuder 56 dagars räntefritt på de köp du gör. Därför behöver du aldrig betala ränta på de lån som du tar av dig själv om du kan betala tillbaka inom 8 veckor. Detta är en bra lösning om du av en eller annan anledning behöver pengar fort men inte kan låna av släkt eller vänner.

Se alltid till att jämföra kreditkort innan dess att du väljer vilket du ska ha, då både ränta, årsavgift och bonus varierar mellan olika kreditkort. Om du till exempel väljer Norwegians kreditkort får du inte bara en gratis resa på köpet, utan du får även hela 20 procents bonus på det du köper. Därför är detta kort utmärkt när du handlar saker som du hade handlat iallafall. Tänk dig att ta dina matvaror på kredit och få hela 20 procent tillbaka på dina matkostnader. Detta är fullt möjligt. Dessutom kan du alltid lösa dina lån direkt om du skulle vilja när det kommer till krediter. Ju snabbare du löser dem desto bättre och du behöver inte stå och betala på ett lån som du skulle kunna lösa idag för att slippa räntan.

Jämför alla de olika kreditkort som finns innan dess att du tecknar ett avtal så att du vet att du får det bästa kreditkortet.

 
 
 

About the author

More posts by